lamqta.comОвен  Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
lamqta.comОвен  Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Дева: Успешен ден за Вас ще бъде днешния, ако сте решени да се занимавате с...

lamqta.com

Овен 
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.  

 
Телец
Този ден ще Ви подари прелестно самочивствие и въодушевление, както и естетика освен в фамилните връзки, само че и с противоположния пол. Вродените Ви оптимизъм и обаяние ще Ви дожесат триумф в професионалната активност и в бизнеса.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да разбере, към какво тъкмо се стремите в своите връзки с него. А да знае това за него ще бъде витално належащо, тъй като той в противоположен случай няма да се усеща решително, когато е паралелно с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?... 

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Явява се опция да реализирате отдавнашни свои проекти, отнасящи се до професионална активност. Само че ще Ви трябват съдружници, и то - много авторитетни! Постарайте се да поднесете своите хрумвания в най-хубава светлина, като не би трябвало да жалите време за подготовката на отчети, проспекти и презентации. Ще пораждат недоразумения и различия в фамилията и напълно няма да може да се каже, че сте в положителни връзки със своите близки. Ситуацията ще изисква примирителност, а не упоритост. 

Дева
Успешен ден за Вас ще бъде днешния, в случай че сте решени да се занимавате с на практика задания. Ще откриете у себе си нови гении, а в обкръжението им - хора, подготвени гръмко да им се възхищават. Те ще виждат и оценят Вашите достолепия, а това ще се отрази позитивно на развиването на всевъзможни връзки. Не е желателно да планувате за този ден някакви съществени промени в заобикалящата Ви конюнктура, в това число ремонт или пренасяне. Днес ще Ви бъде доста мъчно да се разделите с всичко, с което сте привикнали, даже и тези движимости повече да не са Ви нужни.

Везни
На процедура няма от кой-знае какво да се оплаквате, само че в този момент освен Вие, само че и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в положително разположение на духа. Склонни сте към недоверчивост и на всички места Ви се „ мяркат ” интриги и заприказва, а това не е от изгода нито за деловите, нито за персоналните връзки. Старайте се да запазите въпреки и външно успокоение и наблюдавайте развиването на нещата. Това е по-добре, в сравнение с незабавно да се хвърляте в пердах с враговете, без значение дали те са действителни или мними. Жизненият Ви тонус е намален, а това значи, че би трябвало да се пазите. При това звездите Ви поучават, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа интензивност, единствено че всичко е хубаво, когато е с мярка. 

Скорпион
Не може да се каже, че Ви чака един сполучлив и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните Ви съдружници се канят повече да не Ви поддържат, и дори нямат предпочитание да изпълнят личните си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, само че за в този момент ще се наложи да се оправяте с компликациите независимо. Негатовното отношение на управлението към Вашите проекти и хрумвания, също Ви кара да се вълнувате. Ще Ви зарадват известия от надалеч, а е допустимо и непланувано пътешестване, което ще се окаже доста прелестно. Не губете убеденост в себе си - точно с помощта на нея, ще можете да се справите с неподходящите трендове. 

Стрелец
Постарайте се през днешния ден освен да не демонстрирате, а ловко да прикриете своята накърнимост. Ако не го извършите, от нея може да се възползват по доста низък метод. Не позволявайте на своя обичан човек да се впуска в разбор на отдавнашни и към този момент позабравени събития, тъй като може да се скарате.

Козирог
С колегата Ви се случва нещо необичайно? Не тормозете индивида – в случай че желае, и самичък ще Ви опише. Ако пък не желае, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите освен това, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Денят е подобаващ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат другарските мероприятия. Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови другари и прелестно да си прекарате времето. Полезно би било, в случай че се разноските по магазините и се снабдите с нови и нужни неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, само че е по- добре да избягвате образованието и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на равнище.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР